Fiat 500 A Label

Een Fiat 500 occasion vindt u bij Autobedrijf A12

 

Goed zijn voor het milieu en geld besparen kunnen tegenwoordig hand in hand gaan. Eén van de beste manieren is om een energiezuinige auto te kopen. Bovendien is het met de huidige brandstofprijzen al snel erg voordelig voor de portemonnee om brandstof uit te sparen en dat doe je duidelijk met deze kleine zuinige benzineauto de Fiat 500.

De zuinigste kleine benzineauto is de Fiat 500. De duidelijke winnaar in de top 10 van zuinige auto’s met energielabel A.

fiat-500-1.2-8v-lounge-largeenergielabels

Fiat 500

Deze nieuwe Fiat 500 is dan ook een auto waar je wel verliefd op moet worden. De guitige uitstraling, de vele originele details en de gelijkenis met z’n illustere voorganger zijn belangrijke verkoopargumenten. Het interieur kenmerkt zich door allerlei kleine details. Waar je ook kijkt, vind je geinige details en verwijzingen naar het verleden.   

 

Daardoor is het verblijf in de Fiat aangenaam en het rijden in deze moderne Fiat is dan ook bella bellissima zeggen de Italianen. Wij leveren de Fiat 500 dan ook zowel nieuw als jong gebruikt in diverse uitvoeringen met volledige merk en BOVAG garantie.

 

Fiat 500 Azura download

De veiligheid.

De Fiat 500 kreeg een vijf sterren veiligheidsbeoordeling van EuroNCAP.

Crasstest Fiat500