Over ons

Autobedrijf A12 is een onafhankelijk gecertificeerd autobedrijf, dat sinds 1983 is gevestigd in Bunnik. Autobedrijf A12 heeft geen specifiek dealerschap en om die reden ook geen verplichtingen naar welk automerk dan ook.

Kijk eens rond bij Autobedrijf A12 en u ziet meteen dat wij een modern en milieuvriendelijk  autobedrijf zijn.  Wij werken in onze werkplaats  met de meest professionele gereedschappen om uw auto in perfecte conditie te brengen.

Wij staan altijd voor u klaar en u kunt bij ons rekenen op een onafhankelijk advies op maat,  op een tijd die u het beste schikt. Gewoon een kwestie van even binnenlopen en u zult merken dat u bij ons gastvrij wordt ontvangen.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Het is dan ook niet zo vreemd dat wij niet alleen klanten hebben binnen de regio, maar inmiddels hebben wij ook een aanzienlijke trouwe klantenkring buiten de regio opgebouwd. Van ver buiten de regio nemen deze klanten de moeite om naar Bunnik te komen, of voor de aanschaf van een andere auto of voor het onderhoud aan hun eigen auto.

EU-wetgeving

Wist u dat alle autofabrikanten hun technische informatie en merktrainingen niet mogen beperken tot de autobedrijven die tot hun eigen netwerk behoren? Integendeel, de Europese Commissie wil dat consumenten zelf het autobedrijf van hun keus kunnen bepalen. Daarom is er in de nieuwe EU-wetgeving vastgelegd dat ook onafhankelijke bedrijven toegang hebben tot die informatie en trainingen. U bent dus vrij om een autobedrijf te kiezen, of het nu gaat om aanschaf of om onderhoud van uw auto. Zonder problemen en ongeacht het merk dat u rijdt.

En dus……..

Wij hopen u op basis van het bovenstaande dan ook binnenkort eens te mogen begroeten in ons bedrijf en onder het genot van een kopje koffie te kijken wat wij voor u zouden kunnen betekenen.

 

Tot ziens bij Autobedrijf A12